Isoäidin perunasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Isoäidin perunasalaatti

Isoäidin perunasalaatin kastike tehdään piimään.

30.4.2014 10:16
Määrä4 annosta
Valmistusaika3 t
Energia150 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    isoa kiinteää perunaa

  • 1

    hapan vihreä omena

  • 1

    suolakurkku

  • 1

    sipuli

  • 2 dl

    piimää (tai kermaviiliä)

  • 1 tl

    dijoninsinappia

  • 1½ tl

    valkoviinietikkaa

  • 1 tl

    juoksevaa hunajaa

  • ½ tl

    suolaa

  • pari rouhaisua mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat napakoiksi. Jäähdytä. Kuori jäähtyneet perunat ja pilko kuutioiksi. Keitä perunat jo edellisenä päivänä. Juuri keitetyt perunat hajoavat helpommin. Kuori ja kuutioi omena sekä suolakurkku. Hienonna sipuli. Yhdistä vihannekset.

  2. Sekoita mausteet piimään ja kaada vihannesten joukkoon. Sekoita varovasti ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua. Tarjoile grilliruoan tai keitettyjen nakkien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit