Feta-perunasalaatti

Raikas feta-perunasalaatti saa makua myös punasipulista ja yrteistä.
  • 2 t
  • 4 annosta
  • 578 kcal / annos

Ainekset

500 g
perunoita
200 g
fetaa (jätä feta pois, jos haluat tarjota salaatin kanssa halloumijuustoa)
muutama kourallinen rucolaa ja basilikan lehtiä
2 rkl
isoja kapriksia
Kastike:
3 rkl
sitruunamehua
1 rkl
valkoviinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus sokeria
pari rouhaisua mustapippuria myllystä
Lisäksi:
2
pientä punasipulia
1 dl
kreikkalaisia oliiveja
grillilihaa tai paistettua halloumijuustoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat napakoiksi. Jäähdytä.

    Kuori jäähtyneet perunat ja siivuta ohuiksi siivuiksi. Voit
    keittää perunat jo edellisenä päivänä. Juuri keitetyt perunat
    hajoavat helpommin.
  2. Murusta feta ja hienonna rucola ja basilika. Yhdistä salaatin aineet ja ravistele salaatinkastikkeen aineet purkissa. Pirskottele salaatin joukkoon.

    Siivuta punasipuli mandoliinilla ohuen ohuiksi siivuiksi ja lisää ne salaattiin yhdessä oliivien kanssa.

    Paista lisäksi lihaa tai halloumijuustoa grillissä.

Kommentit

    Näytä lisää