Hernepihvit ja piparjuuri-ranskankermaa

Hernepihvien kanssa nautitaan piparjuuri-ranskankermaa.
  • 45 min
  • 12 pihviä
  • 457 kcal / annos

Ainekset

2 dl
kuorittua ja rouhittua hernerouhetta (esim. Milletti)
3 dl
kasvislientä
200 g
raastettua perunaa
200 g
raejuustoa
2 rkl
perunajauhoa
3 tl
yrttimausteseosta
1 tl
suolaa
2
kananmunaa
Lisäksi:
2 dl
ranskankermaa tai smetanaa
1 rkl
raastettua piparjuurta
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta kasvisliemi ja kaada kiehuva liemi hernerouheen
    päälle. Sekoita ja anna pehmentyä puoli tuntia.

    Raasta perunat ja valuta raejuustosta ylimääräinen neste.

  2. Yhdistä kaikki aineet ja anna pihviaineen turvota vielä vartti ennen paistamista. Paista lettupannulla voissa pieniä pihvejä. Paista keskilämmöllä molemmilta puolilta noin 5 minuuttia.

    Sekoita ranskankermaan raastettua piparjuurta ja mausta suolalla. Tarjoile pihvien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää