Banaanipannarit

Jenkkityyliset banaanipannarit syödään vaahterasiirapin kanssa.

8.5.2014 12:17
Määrä8 pannukakkua
Valmistusaika45 min
Energia250 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

  • ½ tl

    leivinjauhetta

  • ½ tl

    ruokasoodaa

  • hyppysellinen suolaa

  • 2 rkl

    ruokosokeria

  • 2

    kananmunaa

  • 2 dl

    piimää

  • 50 g

    sulatettua voita

  • 2

    banaania

  • Paistamiseen:

  • voita

  • Tarjolle:

  • vaahterasiirappia

  • banaania

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuivat aineet isossa kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa munat, piimä ja sulatettu jäähtynyt voi. Kaada munaseos kuivien aineiden joukkoon ja sekoita kevyesti. Anna taikinan seistä huoneenlämmössä vartti.

  2. Siivuta banaani ohuiksi siivuiksi. Kuumenna pienin mahdollinen pannu ja lisää siihen voita. Kaada kauhallinen taikinaa pannulle ja upota muutama banaanisiivu taikinaan. Paista suhteellisen miedolla lämmöllä, että paksu pannari kypsyy myös sisältä. Käännä ja paista toiselta puolelta. Näin upotetut banaanit jäävät pannarin sisään. Voit myös jättää tämän vaiheen pois ja tarjoilla pannarit yksinkertaisesti banaanisiivujen kanssa. Tarjoile pannarit kuumina vaahterasiirapin ja banaanisiivujen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit