Banaanipannarit

Jenkkityyliset banaanipannarit syödään vaahterasiirapin kanssa.
  • 45 min
  • 8 pannukakkua
  • 250 kcal / annos

Ainekset

2 dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
½ tl
ruokasoodaa
hyppysellinen suolaa
2 rkl
ruokosokeria
2
kananmunaa
2 dl
piimää
50 g
sulatettua voita
2
banaania
Paistamiseen:
voita
Tarjolle:
vaahterasiirappia
banaania

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuivat aineet isossa kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa munat, piimä ja sulatettu jäähtynyt voi. Kaada munaseos kuivien aineiden joukkoon ja sekoita kevyesti. Anna taikinan seistä huoneenlämmössä vartti.

  2. Siivuta banaani ohuiksi siivuiksi. Kuumenna pienin mahdollinen pannu ja lisää siihen voita. Kaada kauhallinen taikinaa pannulle ja upota muutama banaanisiivu taikinaan.

    Paista suhteellisen miedolla lämmöllä, että paksu pannari kypsyy myös sisältä. Käännä ja paista toiselta puolelta.
    Näin upotetut banaanit jäävät pannarin sisään. Voit myös jättää tämän vaiheen pois ja tarjoilla pannarit yksinkertaisesti banaanisiivujen kanssa.

    Tarjoile pannarit kuumina vaahterasiirapin ja banaanisiivujen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää