Jauheliha-juuresmureke - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauheliha-juuresmureke

Jauhelihamureke saa makua porkkanasta ja punajuuresta.

11.5.2014 10:49
Määrä6 annosta
Valmistusaika1 t 15 min
Energia202 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    porkkana

  • 1

    punajuuri

  • 2

    perunaa

  • 1

    iso sipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 2

    kananmunaa

  • suolaa

  • pippuria

  • 2 tl

    yrttimausteseosta

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja raasta juurekset hienoksi raasteeksi. Hienonna sipulit. Sekoita juuresraaste, sipulit, jauheliha, kananmunat ja mausteet hyvin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Muotoile taikinasta mureke uunivuokaan tai syvään leipävuokaan. Paista 225 asteessa keskitasolla 45- 60 minuuttia, kunnes mureke on sisältä kypsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit