Jauheliha-juuresmureke

Jauhelihamureke saa makua porkkanasta ja punajuuresta.
  • 1 t 15 min
  • 6 annosta
  • 202 kcal / annos

Ainekset

1
porkkana
1
punajuuri
2
perunaa
1
iso sipuli
3
valkosipulinkynttä
400 g
jauhelihaa
2
kananmunaa
suolaa
pippuria
2 tl
yrttimausteseosta

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja raasta juurekset hienoksi raasteeksi. Hienonna
    sipulit. Sekoita juuresraaste, sipulit, jauheliha, kananmunat ja mausteet hyvin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Muotoile taikinasta mureke uunivuokaan tai syvään leipävuokaan. Paista 225 asteessa keskitasolla 45- 60 minuuttia, kunnes mureke on sisältä kypsä.

Kommentit

    Näytä lisää