Reseptit

Papu-valkosipulikeitto

Krutongit ja tuoreet yrtit tuovat lisämakua papu-valkosipulikeittoon.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 378 kcal / annos

Ainekset

1
iso sipuli
4
valkosipulinkynttä
1
iso peruna
2 rkl
voita
1 rkl
oliiviöljyä
600 g
kypsiä valkoisia papuja
1 l
kasvislientä
suolaa ja pippuria myllystä
2 dl
kermaa
krutonkeja ja yrttejä

Valmistusohjeet

  1. Pilko sipulit ja peruna kuutioiksi. Kuullota niitä voi-öljy seoksessa ja lisää pavut ja kasvisliemi. Säästä 4 rkl papuja viimeistelyyn.

    Keitä, kunnes peruna on pehmeää. Lisää mausteet ja kerma. Kuumenna ja soseuta. Lisää jokaiseen annokseen 1 rkl papuja, krutonkeja ja pilkottuja tuoreita yrttejä.

Kommentit

    Näytä lisää