Mummon kurkut

Mummon kurkut ovat raikas lisuke monenlaiselle ruualle.
  • 8 annosta

Ainekset

1
iso kasvihuonekurkku tai 4 avomaankurkkua
1-2 rkl
tilliä hienonnettuna
1 tl
hienoa merisuolaa
2 rkl
väkiviinaetikkaa
2 rkl
sokeria

Valmistusohjeet

  1. Siivuta kurkku. Nosta siivut purkkiin yhdessä muiden ainesten kanssa. Sulje purkki ja sekoita voimakkaasti. Tarjoile kurkut heti tai nosta ne kylmään. Kylmässä seisoessaan niistä irtoaa nestettä ja ne maustuvat paremmin.

  2. Voit myös leikata kurkun pituussuunnassa halki ja lusikoida kurkun kostean sisuksen pois. Tämän jälkeen pilko kurkku ja valmista se ohjeen mukaan.

Kommentit

    Näytä lisää