Hölskytyskurkut

Hölskytys- tai hyrskytyskurkkuina tunnettu kurkkulisuke maustetaan etikalla ja tillillä.

11.5.2014 12:50
Määrä8 annosta

Ainekset

  • 4

    avomaankurkkua (tai 1 kasvihuonekurkku)

  • 2 rkl

    viinietikkaa

  • 1 rkl

    sokeria

  • 1 tl

    suolaa

  • 3 rkl

    hienonnettua tilliä

Valmistusohjeet

  1. Kuori kurkut halutessasi. Siivuta ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi terävän juustohöylän avulla.

  2. Siirrä kurkkuviipaleet ja muut aineet hillopurkkiin ja hölskyttele kunnolla, jotta kurkku maustuu. Tarjoile heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit