Soijarouhekastike pastalle

Yrteillä maustettu soijarouhekastike maistuu pastan kanssa.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 530 kcal / annos

Ainekset

5 dl
kasvislientä
2 dl
soijarouhetta
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
chilitahnaa
2 rkl
öljyä
1 rkl
yrttimausteseosta
400 g
tomaattimurskaa
2 dl
maustettua kermaa (esim. yrtti- tai juustokerma)
400 g
pastaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
    Keitä soijarouhetta viisi minuuttia kasvisliemessä. Kaada ylimääräinen vesi pois.

  2. Hienonna sipulit. Kuumenna kasarissa öljyä ja lisää sipulit, tomaattipyree ja chilitahna. Kuullota hetken aikaa. Lisää soijarouhe ja yrttimausteseos.
    Kuullota hetken aikaa.

    Lisää tomaattimurska ja anna kiehua viitisen minuuttia. Lisää kerma, kuumenna ja tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää