Soijarouhekastike pastalle - Reseptit - Ilta-Sanomat

Soijarouhekastike pastalle

Yrteillä maustettu soijarouhekastike maistuu pastan kanssa.

17.5.2014 9:15
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia530 kcal / annos

Ainekset

  • 5 dl

    kasvislientä

  • 2 dl

    soijarouhetta

  • 1

    sipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 1 tl

    chilitahnaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 rkl

    yrttimausteseosta

  • 400 g

    tomaattimurskaa

  • 2 dl

    maustettua kermaa (esim. yrtti- tai juustokerma)

  • 400 g

    pastaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä soijarouhetta viisi minuuttia kasvisliemessä. Kaada ylimääräinen vesi pois.

  2. Hienonna sipulit. Kuumenna kasarissa öljyä ja lisää sipulit, tomaattipyree ja chilitahna. Kuullota hetken aikaa. Lisää soijarouhe ja yrttimausteseos. Kuullota hetken aikaa. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua viitisen minuuttia. Lisää kerma, kuumenna ja tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit