Reseptit
Tomaattinen kala-katkarapukeitto

Tomaattinen kala-katkarapukeitto
Värikäs kala-katkarapukeitto maustetaan sitruunamehulla.
- 25 min
- 4 annosta
- 432 kcal / annos
Ainekset
- 1
- sipuli
- 4
- valkosipulinkynttä
- 2 rkl
- voita
- 4
- perunaa
- 2
- porkkanaa
- 250 g
- kirsikkatomaatteja
- 8 dl
- kalalientä
- 1
- sitruuna
- suolaa
- pippuria
- 200 g
- katkarapuja
- 200 g
- kuutioitua kalafileetä
- tuoretta tilli, ruohosipulia tai persiljaa
Valmistusohjeet
- Hienonna sipulit ja kuullota niitä kattilassa voissa. Lisää
kuutioitu peruna ja porkkana, jatka kuullotusta pari minuuttia.
Lisää puolitetut tomaatit, kalaliemi sekä sitruunan mehu ja raastettu kuori. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä.
Lisää katkaravut ja paloiksi leikattu kalafilee sekä yrtit. Anna hautua viitisen minuuttia kannen alla, kunnes kala on kypsää.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää