Tomaattinen kala-katkarapukeitto

Värikäs kala-katkarapukeitto maustetaan sitruunamehulla.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 432 kcal / annos

Ainekset

1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
voita
4
perunaa
2
porkkanaa
250 g
kirsikkatomaatteja
8 dl
kalalientä
1
sitruuna
suolaa
pippuria
200 g
katkarapuja
200 g
kuutioitua kalafileetä
tuoretta tilli, ruohosipulia tai persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja kuullota niitä kattilassa voissa. Lisää
    kuutioitu peruna ja porkkana, jatka kuullotusta pari minuuttia.

    Lisää puolitetut tomaatit, kalaliemi sekä sitruunan mehu ja raastettu kuori. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä.

    Lisää katkaravut ja paloiksi leikattu kalafilee sekä yrtit. Anna hautua viitisen minuuttia kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Kommentit

    Näytä lisää