Tomaattinen kala-katkarapukeitto

Värikäs kala-katkarapukeitto maustetaan sitruunamehulla.

17.5.2014 9:20
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia432 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    voita

  • 4

    perunaa

  • 2

    porkkanaa

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 8 dl

    kalalientä

  • 1

    sitruuna

  • suolaa

  • pippuria

  • 200 g

    katkarapuja

  • 200 g

    kuutioitua kalafileetä

  • tuoretta tilli, ruohosipulia tai persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja kuullota niitä kattilassa voissa. Lisää kuutioitu peruna ja porkkana, jatka kuullotusta pari minuuttia. Lisää puolitetut tomaatit, kalaliemi sekä sitruunan mehu ja raastettu kuori. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää katkaravut ja paloiksi leikattu kalafilee sekä yrtit. Anna hautua viitisen minuuttia kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit