Varhaiskaaliwokki

Kun varhaiskaali on kaudessa, siitä kannattaa nauttia ja käyttää sitä monipuolisesti arkiruoanlaitossa. Varhaiskaaliwokki valmistuu nopeasti.
  • 10 min
  • 4 annosta
  • 420 kcal / annos

Ainekset

400 g
possun jauhelihaa
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
makeaa chilikastiketta
suolaa
pippuria
2
valkosipulinkynttä
pala inkivääriä
2 rkl
seesamiöljyä (tai mitä tahansa ruokaöljyä)
1
purjo
1
paprika
800 g
varhaiskaalia
suolaa
tuoretta korianteria
seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Paista jauheliha wokissa nopeasti kypsäksi ja mausta soija- ja chilikastikkeella sekä suolalla ja pippurilla. Siirrä sivuun odottamaan.

  2. Siivuta valkosipuli ja inkivääri. Lisää ne wokkiin seesamiöljyn kanssa. Kuullota hetki ja lisää wokkiin siivutettu purjo, paprika ja varhaiskaali. Wokkaa nopeasti ja lisää paistettu jauheliha.

    Koristele korianterilla ja seesaminsiemenillä.

Kommentit

    Näytä lisää