Varhaiskaaliwokki - Reseptit - Ilta-Sanomat

Varhaiskaaliwokki

Kun varhaiskaali on kaudessa, siitä kannattaa nauttia ja käyttää sitä monipuolisesti arkiruoanlaitossa. Varhaiskaaliwokki valmistuu nopeasti.

17.5.2014 9:25
Määrä4 annosta
Valmistusaika10 min
Energia420 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    possun jauhelihaa

  • 2 rkl

    soijakastiketta

  • 2 rkl

    makeaa chilikastiketta

  • suolaa

  • pippuria

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • pala inkivääriä

  • 2 rkl

    seesamiöljyä (tai mitä tahansa ruokaöljyä)

  • 1

    purjo

  • 1

    paprika

  • 800 g

    varhaiskaalia

  • suolaa

  • tuoretta korianteria

  • seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Paista jauheliha wokissa nopeasti kypsäksi ja mausta soija- ja chilikastikkeella sekä suolalla ja pippurilla. Siirrä sivuun odottamaan.

  2. Siivuta valkosipuli ja inkivääri. Lisää ne wokkiin seesamiöljyn kanssa. Kuullota hetki ja lisää wokkiin siivutettu purjo, paprika ja varhaiskaali. Wokkaa nopeasti ja lisää paistettu jauheliha. Koristele korianterilla ja seesaminsiemenillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit