Reseptit

Burgeri aiolin kanssa

Tomi Björck tarjoilee burgerin aiolin ja tuhdin hampurilaispihvin kanssa.
  • 4 annosta

Ainekset

4
hampurilaissämpylää
4
siivua cheddarjuustoa
600 g
naudan laadukasta jauhelihaa
suolaa
pippuria
2 rkl
oliiviöljyä
salaatilehtiä
Aioli:
4
valkosipulinkynttä
1 dl
majoneesia

Valmistusohjeet

  1. Aloita valmistamalla aioli. Murskaa valkosipulit ja sekoita
    majoneesin kanssa. Laita jääkaappiin odottamaan purilaisten valmistumista.
  2. Valmista hampurilaispihvit. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon oliiviöljy. Muotoile neljäksi pihviksi.

    Paista pihviä pannulla 3-5 minuuttia per puoli pihvien paksuudesta riippuen.
  3. Paahda leivät kuivalla pannulla ja kokoa ainekset burgeriksi. Tarjoile ranskalaisten kera.

Kommentit

    Näytä lisää