Burgeri aiolin kanssa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Burgeri aiolin kanssa

Tomi Björck tarjoilee burgerin aiolin ja tuhdin hampurilaispihvin kanssa.

21.5.2014 11:42
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 4

    hampurilaissämpylää

  • 4

    siivua cheddarjuustoa

  • 600 g

    naudan laadukasta jauhelihaa

  • suolaa

  • pippuria

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • salaatilehtiä

  • Aioli:

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 1 dl

    majoneesia

Valmistusohjeet

  1. Aloita valmistamalla aioli. Murskaa valkosipulit ja sekoita majoneesin kanssa. Laita jääkaappiin odottamaan purilaisten valmistumista.

  2. Valmista hampurilaispihvit. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon oliiviöljy. Muotoile neljäksi pihviksi. Paista pihviä pannulla 3-5 minuuttia per puoli pihvien paksuudesta riippuen.

  3. Paahda leivät kuivalla pannulla ja kokoa ainekset burgeriksi. Tarjoile ranskalaisten kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit