Pulled Pork, nyhtöpossua varhaiskaalin sisällä

Pulled pork saa raikkautta kaalista. Tässä reseptissä kaali toimii nyhtöpossun tarjoiluastiana. Nam!
  • 1 vrk valmista etukäteen yön yli tai edellisenä pv
  • 6 annosta
  • 518 kcal / annos

Ainekset

1 kg
possun niskaa
Mausteseos:
2 rkl
fariinisokeria tai ruokosokeria
2 rkl
suolaa
1 rkl
korianterinsiemeniä
1 tl
juustokuminansiemeniä
3 tl
jauhettua inkivääriä
2 tl
jauhettua mustapippuria
2 tl
chilirouhetta
Lisäksi:
1
kokonainen varhaiskaali
2
punasipuli
yrttisilppua
2 dl
grilli- tai muuta maustekastiketta
1 dl
valkosipulimajoneesia
halutessasi keitettyä riisiä, ohraa tai bulguria

Valmistusohjeet

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Yhdistä kaikki mausteseoksen ainekset murskaamalla ne huhmareessa hienoksi.
  2. Valmista etukäteen yön yli tai edellisenä päivänä. Hiero mausteseos tasaisesti lihan pintaan. Nosta liha kannelliseen uunivuokaan.
  3. Kypsennä 110-asteisessa uunissa 5-6 tuntia, kunnes liha on todella mureaa. Käännä uunilämpö pois, ja anna lihan vetäytyä jälkilämmössä tunnin ajan. Anna lihan ja liemen jäähtyä vähän.
  4. Nosta liha leikkuulaudalle ja riivi se haarukalla paloiksi ja
    nosta lihasuikaleet takaisin liemeen.

    Avaa varhaiskaali irrottamalla lehdet toisistaan ja lusikoimalla lehtien sisään lihaa. Silppua mukaan sipulia, yrttejä ja mausta paistoliemellä, grillikastikkeella ja majoneesilla. Voit keittää myös riisiä ja nostaa muutaman lusikallisen riisiä lehteen.

Kommentit

    Näytä lisää