Pulled Pork, nyhtöpossua varhaiskaalin sisällä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pulled Pork, nyhtöpossua varhaiskaalin sisällä

Pulled pork saa raikkautta kaalista. Tässä reseptissä kaali toimii nyhtöpossun tarjoiluastiana. Nam!

27.5.2014 8:08
Määrä6 annosta
Valmistusaika1 vrk valmista etukäteen yön yli tai edellisenä pv
Energia518 kcal / annos

Ainekset

  • 1 kg

    possun niskaa

  • <b>Mausteseos:</b>

  • 2 rkl

    fariinisokeria tai ruokosokeria

  • 2 rkl

    suolaa

  • 1 rkl

    korianterinsiemeniä

  • 1 tl

    juustokuminansiemeniä

  • 3 tl

    jauhettua inkivääriä

  • 2 tl

    jauhettua mustapippuria

  • 2 tl

    chilirouhetta

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 1

    kokonainen varhaiskaali

  • 2

    punasipuli

  • yrttisilppua

  • 2 dl

    grilli- tai muuta maustekastiketta

  • 1 dl

    valkosipulimajoneesia

  • halutessasi keitettyä riisiä, ohraa tai bulguria

Valmistusohjeet

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Yhdistä kaikki mausteseoksen ainekset murskaamalla ne huhmareessa hienoksi.

  2. Valmista etukäteen yön yli tai edellisenä päivänä. Hiero mausteseos tasaisesti lihan pintaan. Nosta liha kannelliseen uunivuokaan.

  3. Kypsennä 110-asteisessa uunissa 5-6 tuntia, kunnes liha on todella mureaa. Käännä uunilämpö pois, ja anna lihan vetäytyä jälkilämmössä tunnin ajan. Anna lihan ja liemen jäähtyä vähän.

  4. Nosta liha leikkuulaudalle ja riivi se haarukalla paloiksi ja nosta lihasuikaleet takaisin liemeen. Avaa varhaiskaali irrottamalla lehdet toisistaan ja lusikoimalla lehtien sisään lihaa. Silppua mukaan sipulia, yrttejä ja mausta paistoliemellä, grillikastikkeella ja majoneesilla. Voit keittää myös riisiä ja nostaa muutaman lusikallisen riisiä lehteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit