Parsakaalikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Parsakaalikeitto

Helppo ja nopea parsakaalikeitto on herkullista arkiruokaa.

27.5.2014 8:11
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min
Energia241 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulia

  • 800 g

    parsakaalia

  • 10 dl

    kasvislientä

  • 100 g

    Koskenlaskija-sinihomejuustoa

  • 1 dl

    kermaa

  • suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi ja paloittele parsakaalit. Pane kasvikset kattilaan ja lisää liemi. Keitä vihanneksia kannen alla, kunnes ne ovat pehmeitä. Lisää pilkottu juusto ja kerma. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Kuumenna keitto nopeasti uudelleen. Mausta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit