Lohipastrami ja piimäkastiketta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lohipastrami ja piimäkastiketta

Lohipastrami ja on mainio aamiais- tai brunssiruoka. Tarjoile se vaalean leivän välissä.

28.5.2014 10:17
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 1 rkl

    korianterinsiemeniä

  • 1 rkl

    sormisuolaa

  • 1 tl

    fenkolinsiemeniä

  • 1 tl

    mustapippureita

  • 1

    sitruuna

  • 500 g

    lohen selkäfileetä

  • Piimäkastike:

  • 1 dl

    piimää

  • 1 dl

    majoneesia

  • 2 tl

    kuivattua tilliä

  • Tarjolle:

  • vaaleita leipäsiivuja

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin piimäkastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Paahda kuivamausteita kuivalla pannulla viiden minuutin ajan. Näin saat mausteista aromit irtoamaan. Anna jäähtyä ja murskaa mausteet kivimorttelissa. Raasta sitruunankuori ja lisää joukkoon. Hiero mausteet lohifileen pintaan. Paahda kala kuivalla pannulla noin 1-2 minuutin ajan kummaltakin puolelta. Leikkaa kala viipaleiksi ja tarjoile se vaalean leivän ja piimäkastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit