Lohipastrami ja piimäkastiketta

Lohipastrami ja on mainio aamiais- tai brunssiruoka. Tarjoile se vaalean leivän välissä.
  • 4 annosta

Ainekset

1 rkl
korianterinsiemeniä
1 rkl
sormisuolaa
1 tl
fenkolinsiemeniä
1 tl
mustapippureita
1
sitruuna
500 g
lohen selkäfileetä
Piimäkastike:
1 dl
piimää
1 dl
majoneesia
2 tl
kuivattua tilliä
Tarjolle:
vaaleita leipäsiivuja

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin piimäkastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

    Paahda kuivamausteita kuivalla pannulla viiden minuutin
    ajan. Näin saat mausteista aromit irtoamaan. Anna jäähtyä ja murskaa mausteet kivimorttelissa.

    Raasta sitruunankuori ja lisää joukkoon.

    Hiero mausteet lohifileen pintaan. Paahda kala kuivalla pannulla noin 1-2 minuutin ajan kummaltakin puolelta.

    Leikkaa kala viipaleiksi ja tarjoile se vaalean leivän ja piimäkastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää