Varhaiskaalipaistos - Reseptit - Ilta-Sanomat

Varhaiskaalipaistos

Alkukesän herkku on varhaiskaalipaistos, joka tarjoillaan tsatsikin kanssa.

2.6.2014 8:27
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia343 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    jauhelihaa

  • (osta karitsanjauhelihaa jos haluat panostaa)

  • 1

    punasipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • öljyä

  • 1 rkl

    kuivattua minttua

  • 800 g

    varhaiskaalia

  • suolaa

  • pippuria

  • Tsatsiki:

  • 2 dl

    kreikkalaista jogurttia

  • ½

    kurkku

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha, hienonnettu sipuli ja valkosipuli öljyssä. Mausta kuivatulla mintulla, suolalla ja pippurilla. Suikaloi varhaiskaali ja lisää se pannulle. Paistele vähän aikaa, kunnes kaali vähän pehmenee. Raasta kurkku ja hienonna valkosipuli, sekoita ne jogurtin joukkoon. Mausta. Tarjoile paistoksen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit