Juusto-makaronilaatikko

Juustoiseen makaronilaatikkoon voi raastaa kaapin perälle jääneet juustonkannikat.

2.6.2014 8:35
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min
Energia684 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    pastaa

  • 150 g

    ranskankermaa

  • 100 g

    voimakasta juustoraastetta esim. emmentalia

  • 30 g

    parmesaani- tai pecorinojuustoraastetta

  • 1 rkl

    dijonin sinappia sinapinsiemenillä

  • pari oksaa tuoretta persiljaa

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • 2 rkl

    kuorimattomia manteleita tai muita siemeniä

  • 1 ½ dl

    hienonnettua pari päivää vanhaa leipää tai valmista korppujauhoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta melkein kypsäksi. Valuta. Sekoita ranskankerman joukkoon raastetut juustot ja sinappi. Sekoita pastan joukkoon. Kaada öljyllä voideltuun uunivuokaan. Sekoita tehosekoittimessa persilja, valkosipuli, mantelit ja leipä rouheeksi ja ripottele laatikon päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit