Juusto-makaronilaatikko

Juustoiseen makaronilaatikkoon voi raastaa kaapin perälle jääneet juustonkannikat.
  • 40 min
  • 4 annosta
  • 684 kcal / annos

Ainekset

400 g
pastaa
150 g
ranskankermaa
100 g
voimakasta juustoraastetta esim. emmentalia
30 g
parmesaani- tai pecorinojuustoraastetta
1 rkl
dijonin sinappia sinapinsiemenillä
pari oksaa tuoretta persiljaa
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
kuorimattomia manteleita tai muita siemeniä
1 ½ dl
hienonnettua pari päivää vanhaa leipää tai valmista korppujauhoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta melkein kypsäksi. Valuta. Sekoita ranskankerman joukkoon raastetut juustot ja sinappi. Sekoita pastan joukkoon. Kaada öljyllä voideltuun uunivuokaan.

    Sekoita tehosekoittimessa persilja, valkosipuli, mantelit ja
    leipä rouheeksi ja ripottele laatikon päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää