Linssisalaattia ja grillijuustoa

Kypsistä säilykelinsseistä valmistuu nopea linssisalaatti grilliruokien lisukkeeksi.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 367 kcal / annos

Ainekset

250 g
grillijuustoa tai halloumijuustoa
Salaatti:
600 g
kypsiä linssejä (vihreitä tai ruskeita säilykelinssejä
tai itse keitettyjä ja jäähdytettyjä)
nippu kesäyrttejä (minttua, persiljaa ja basilikaa)
250 g
kirsikkatomaatteja
1
kurkku
70 g
babypinaattia
Kastike:
2 rkl
oliiviöljyä
1
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 tl
juustokuminaa
½ tl
kanelia
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Jos käytät säilykelinssejä, huuhtele ne ja ravistele ylimääräinen neste pois. Kuutioi tomaatit ja kurkku. Sekoita salaatin ainekset yhteen. Ravistele purkissa kastikkeen
    ainekset ja kaada salaatin joukkoon.

    Leikkaa juusto siivuiksi, paista kuumassa öljyssä pannulla ja tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää