Chorizo-makkaraa, neulapapuja ja sinappikastiketta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Chorizo-makkaraa, neulapapuja ja sinappikastiketta

Mausteiset chorizomakkarat maistuvat voimakkaasti paprikalle. Tarjoile niiden kanssa neulapapuja ja sinappikastiketta.

4.6.2014 14:11
Määrä6-8 hengelle

Ainekset

  • 500 g

    possun lapaa

  • 500 g

    possun kassleria

  • 2 tl

    suolaa

  • 2 tl

    paprikajauhetta

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1 tl

    muskottia

  • ½ dl

    valkoviiniä

  • 1 rkl

    korianteria

  • porsaan tai lampaan puhdistettua ohutsuolta makkaran kuoreksi

  • <b>Sinappikastike:</b>

  • 1 rkl

    ryynisinappia

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 1 rkl

    samppanjaetikkaa

  • 1 rkl

    hunajaa

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 200 g

    neulapapuja

  • 20 g

    voita

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Pilko possunliha kahden sentin kuutioiksi. Jauha lihamyllyssä hienoksi mausteiden ja viinin kera. Pursota lihamassa suoleen makkaroiksi. Grillaa tai paista makkarat pannulla kullanruskeiksi. Laita makkarat vielä uuniin 150 asteeseen kymmeneksi minuutiksi, niin varmistat, että liha on kypsää.

  2. Valmista sitten kastike. Sekoita sinappi, hunaja ja etikka keskenään kulhossa. Lisää oliiviöljy ohuena nauhana ja sekoita voimakkaasti. Valmista lopuksi neulapavut. Kuumenna paistinpannu, lisää öljy ja voi. Paista neulapavut rasvassa, lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Tarjoa sinappikastikkeen ja makkaran kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit