Broilerivartaat ja korianteripestoa sekä tomaattisalaatti

Broilerivartaat ovat maistuvaa grillattavaa. Korianterista ja cashewpähkinöistä tehty pesto on helppo ja nopea, mutta todella jännittävän makuinen. Raikas tomaattisalaatti jatkaa samaa linjaa, se on maustettu chilillä ja korianterilla.

Ainekset

600 g
broilerin fileetä
suolaa
pippuria
varrastikkuja
KORIANTERIPESTO
1/2 dl
cashewpähkinöitä
1/2 dl
oliiviöljyä
2 nippua
tuoretta korianteria
2
valkosipulinkynttä
1/2
vihreä chili
1/2
limetin puristettu mehu
hienoa merisuolaa
pippuria
hyppysellinen juustokuminaa
1/2 dl
parmesaanijuustoa
3 rkl
vettä
VÄRIKÄS TOMAATTISALAATTI
250 g
punaisia kirsikkatomaatteja
250 g
keltaisia kirsikkatomaatteja
2 vartta
punaista kesäsipulia
1
keltainen chili
1
vihreä chili
1 nippu
korianteria
suolaa
mustapippuria
hyppysellinen sokeria

Valmistusohjeet

  1. Korianteripesto:
    Valmista kastike. Laita tehosekoittimeen kaikki kastikkeen aineet ja surauta soseeksi. Lisää vähän vettä tarvittaessa. Maistele ja lisää tarvittaessa pippuria tai suolaa.
  2. Värikäs tomaattisalaatti:
    Kuutioi tomaatit ja hienonna kesäsipulit, chilit ja korianteri. Yhdistä aineet ja mausta. Tarjoile.
  3. Grillaa broilerit ja tarjoile peston ja tomaattisalaatin kanssa.


    Tämä resepti kuuluu Grillikesä-kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Antares Chardonnay -valkoviinin kanssa.
    Kuvausastialainat: Stockmann

Kommentit

    Näytä lisää