Reseptit

Tonnikala-chiliomeletti

Tonnikala-chiliomeletti on ravitseva ja nopea ruoka.
  • 10 min
  • 4 annosta
  • 350 kcal / annos

Ainekset

8
munaa
loraus kermaa
voita
Täyte:
500 g
tonnikalaa
nippu punaista kesäsipulia
korianteria
chiliä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli, korianteri ja chili valmiiksi. Lusikoi tonnikala kulhoon ja valuta siitä ylimääräinen neste pois.

  2. Valmista munakas kahdessa osassa. Vatkaa munien rakenne rikki. Kuumenna pannulla voita ja kaada puolet munasta pannulle.

    Sekoittele puulastalla edestakaisin hetken aikaa, lorauta joukkoon kermaa ja anna vähän hyytyä. Alenna lämpöä ja heiluta pannua, että munakas irtoaa pohjasta.

  3. Laita toiselle puolikkaalle puolet täytteestä ja nosta munakkaan toinen puoli toisen päälle. Jaa kahdelle lautaselle.

    Tee toinen samalla tavalla.

Kommentit

    Näytä lisää