Marjahillo, jota ei keitetä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marjahillo, jota ei keitetä

Raakaruokailijan marjahillo valmistuu chiasiemenistä ja marjoista. Chia-siemenet turpoavat nesteessä ja tekevät seoksesta hillomaista. Siksi se soveltuu loistavasti raakaruokahilloon.

17.6.2014 9:57
Määrä20 annosta

Ainekset

  • 4 rkl

    chiasiemeniä

  • 1 dl

    vettä

  • 1 l

    mustikoita tai muita marjoja

  • 2 rkl

    kookosnektaria tai agavesiirappia

Valmistusohjeet

  1. Käytä saatavilla olevia marjoja. Myös pakastemarjat käyvät. Liota chia-siemeniä vedessä hetki. Laita tehosekoittimeen liotetut siemenet, melkein kaikki mustikat ja siirappi.

  2. Laita pari ruokalusikallista marjoja sivuun odottamaan. Soseuta loput marjat ja siemenet tehosekoittimessa. Sekoita joukkoon kokonaiset marjat ja nosta kylmään. Seos on valmista tunnin päästä valmistuksesta.

  3. Hillo sopii vaikka tuorepuuron tai lettujen seuraksi. Säilö hillo pakastimeen ja ota sulamaan tarvittaessa. Hillo säilyy pari päivää jääkaapissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit