Anopin silli

Hans Välimäen silli sopii loistavasti alkuruoaksi.

Ainekset

  • 100-150 g

    matjessilliä

  • 1 purkki

    crème fraîchea

  • 1

    punasipuli

  • tilliä

  • 2

    kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa sillit annospaloiksi. Vatkaa crème fraîche vaahdoksi. Asettele sillit kauniisti tarjoiluastiaan ja nostele crème fraîche päälle. Levitä tasaiseksi. Jäädytä seos pakastimessa, kunnes crème fraîchen päällä on kevyt jääriite.

  2. Kuori ja siivuta punasipuli. Keitä kaksi kananmunaa koviksi ja murskaa tai siivuta jäähtyneet munat. Raasta piparjuuri ja silppua tilli.

  3. Nosta silli pois pakastimesta ja koristele punasipulirenkailla, kananmunamurskeella, vastaraastetulla piparjuurella, öljyllä, tillillä ja pippurilla.

  4. Koristele silli punasipulirenkailla, kananmunamurskeella, piparjuurella ja tillillä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit