Anopin silli

Hans Välimäen silli sopii loistavasti alkuruoaksi.

18.6.2014 11:42

Ainekset

  • 100-150 g

    matjessilliä

  • 1 purkki

    crème fraîchea

  • 1

    punasipuli

  • tilliä

  • 2

    kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa sillit annospaloiksi. Vatkaa crème fraîche vaahdoksi. Asettele sillit kauniisti tarjoiluastiaan ja nostele crème fraîche päälle. Levitä tasaiseksi. Jäädytä seos pakastimessa, kunnes crème fraîchen päällä on kevyt jääriite.

  2. Kuori ja siivuta punasipuli. Keitä kaksi kananmunaa koviksi ja murskaa tai siivuta jäähtyneet munat. Raasta piparjuuri ja silppua tilli.

  3. Nosta silli pois pakastimesta ja koristele punasipulirenkailla, kananmunamurskeella, vastaraastetulla piparjuurella, öljyllä, tillillä ja pippurilla.

  4. Koristele silli punasipulirenkailla, kananmunamurskeella, piparjuurella ja tillillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit