Raparperipiirakka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raparperipiirakka

Nauti herkullinen raparperipiirakka vaniljakastikkeen kanssa.

18.6.2014 13:15

Ainekset

  • <b>Täyte:</b>

  • raparperia

  • sokeria maun mukaan

  • jauhettua kanelia

  • <b>Pohja:</b>

  • 1 dl

    sokeria

  • 75 g

    voita

  • 2

    munaa

  • 4 dl

    vehnäjauhoja

  • 2 tl

    leivinjauhetta

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko raparperi. Sitä saa olla runsaasti. Lisää joukkoon kaneli ja sokeri. Sekoita keskenään. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen muna-sokerivaahtoon samalla voimakkaasti sekoittaen. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe ja sekoita.

  2. Kaada massa uuninkestävään voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Valuta raparpereista ylimääräinen neste pois ja nostele taikinan päälle. Paista kypsäksi 180-asteisessa uunissa. Tarjoile hyvän vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit