Juustoinen kalakeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Juustoinen kalakeitto

Juustoinen kalakeitto on maustettu viherpippuri-sulatejuustolla.

23.6.2014 9:58
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min
Energia530 kcal / annos

Ainekset

  • 700 g

    uusia perunoita

  • pala kukkakaalia

  • 4

    porkkanaa

  • 2 rkl

    voita

  • 1 l

    kalalientä

  • 200 g

    viherpippurilla maustettua Koskenlaskija-sulatejuustoa

  • 500 g

    puhdistettua kalafileetä (itse kalastettua kesäkalaa oman maun mukaan tai lohta tai muuta kalaa)

  • pippuria

  • suolaa

  • tuoretta tilliä

Valmistusohjeet

  1. Puolita perunat ja pilko kukkakaali sekä porkkanat. Kuullota niitä kattilassa voissa. Lisää kalaliemi ja keitä melkein kypsiksi. Lisää pilkottu juusto ja jätä kattila hellalle miedolle lämmölle, jotta juusto sulaa. Sekoita ja lisää kalapalat. Anna hautua kannen alla, kunnes kala on kypsää. Älä keitä enää. Kala kypsyy nopeasti. Lisää lopuksi tuoretta tilliä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit