Reseptit

Juustoinen kalakeitto

Juustoinen kalakeitto on maustettu viherpippuri-sulatejuustolla.
  • 35 min
  • 4 annosta
  • 530 kcal / annos

Ainekset

700 g
uusia perunoita
pala kukkakaalia
4
porkkanaa
2 rkl
voita
1 l
kalalientä
200 g
viherpippurilla maustettua Koskenlaskija-sulatejuustoa
500 g
puhdistettua kalafileetä (itse kalastettua kesäkalaa oman maun mukaan tai lohta tai muuta kalaa)
pippuria
suolaa
tuoretta tilliä

Valmistusohjeet

  1. Puolita perunat ja pilko kukkakaali sekä porkkanat. Kuullota
    niitä kattilassa voissa. Lisää kalaliemi ja keitä melkein kypsiksi.

    Lisää pilkottu juusto ja jätä kattila hellalle miedolle lämmölle, jotta juusto sulaa.

    Sekoita ja lisää kalapalat. Anna hautua kannen alla, kunnes kala on kypsää. Älä keitä enää. Kala kypsyy nopeasti. Lisää lopuksi tuoretta tilliä.

Kommentit

    Näytä lisää