Grillatut avomaankurkut ja grillikalaa

Avomaankurkusta tulee herkullinen lisuke, kun se grillaa. Se sopii hyvin grillatun kalan kanssa.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 206 kcal / annos

Ainekset

600 g
ahvenfileitä tai kokonaisia pikkukaloja grilliin
suolaa
pippuria
1
sitruunan raastettu kuori
4
isoa avomaankurkkua
suolaa
Kastike:
2 dl
maustamatonta jogurttia
1 rkl
raastettua piparjuurta
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa avomaankurkut pitkittäin neljään osaan ja nosta grilliin kypsymään. Kurkun ei tarvitse pehmentyä aivan pehmeäksi, pieni purutuntuma saa jäädä. Mausta kurkut lopuksi suolalla.

    Mausta kalat suolalla, pippurilla ja sitruunankuorella. Nosta grilliin ja grillaa kypsiksi.

    Sekoita jogurtin joukkoon raastettua piparjuurta ja mausta
    kastike suolalla. Tarjoile kalan ja kurkkujen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää