Grillatut avomaankurkut ja grillikalaa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillatut avomaankurkut ja grillikalaa

Avomaankurkusta tulee herkullinen lisuke, kun se grillaa. Se sopii hyvin grillatun kalan kanssa.

30.6.2014 9:06
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia206 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    ahvenfileitä tai kokonaisia pikkukaloja grilliin

  • suolaa

  • pippuria

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • 4

    isoa avomaankurkkua

  • suolaa

  • Kastike:

  • 2 dl

    maustamatonta jogurttia

  • 1 rkl

    raastettua piparjuurta

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa avomaankurkut pitkittäin neljään osaan ja nosta grilliin kypsymään. Kurkun ei tarvitse pehmentyä aivan pehmeäksi, pieni purutuntuma saa jäädä. Mausta kurkut lopuksi suolalla. Mausta kalat suolalla, pippurilla ja sitruunankuorella. Nosta grilliin ja grillaa kypsiksi. Sekoita jogurtin joukkoon raastettua piparjuurta ja mausta kastike suolalla. Tarjoile kalan ja kurkkujen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit