Kookos-kalakeitto

Vaalea kalafilee sopii hyvin aasialaistyyliseen kookos-kalakeittoon.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 321 kcal / annos

Ainekset

1
sipuli
1 rkl
tuoretta inkivääriä
½ tl
kurkumaa
2 tl
öljyä
8 dl
kalalientä
2 dl
kookoskermaa
400 g
vaaleaa kalaa fileinä (esim. itse kalastettua kesäkalaa, myös pakastekala käy)
100 g
riisinuudelia
1
limetin puristettu mehu
1
tuore chili

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja raasta inkivääri. Kuullota sipulisilppua,
    inkivääriä ja kurkumaa hetken aikaa öljyssä kattilassa.
    Kaada päälle kalaliemi ja kookoskerma. Kiehauta.

  2. Pilko joukkoon kalafilee. Lisää nuudelit, limetin mehu ja hienonnettu chili. Anna seistä kuumassa liemessä, kunnes kala
    on kypsää ja nuudelit ovat pehmenneet.

Kommentit

    Näytä lisää