Marjapizza

Kesäisessa pizzassa maistuvat marjat. Revittele rohkeasti ja kokeile vaikka vadelma-lakritsi yhdistelmää.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 423 kcal / annos

Ainekset

½
annos pizzataikinaa (katso resepti pizzapohjaan Ruokalan arkistosta)
Täyte 1:
1 dl
mascarponejuustoa
1 rkl
raakaruokosokeria
1-2 dl
marjoja esim. mustikoita ja vadelmia
Lopuksi päälle:
raastettua valkosuklaata ja sitruunankuorta
Täyte 2:
1 dl
mascarponejuustoa
1-2 dl
vadelmia
1 dl
lakuja
runsaasti tuoretta minttua

Valmistusohjeet

  1. Kauli pizzapohjat valmiiksi. Kuumenna uuni niin kuumaksi kuin saat sen.

    Täyte 1: Levitä pohjan päälle mascaponejuustoa ja ripottele
    päälle raakaruokosokeria. Lisää marjat. Paista noin 7-10 minuuttia. Raasta päälle lopuksi valkosuklaata ja sitruunankuorta.

    Täyte 2: Levitä pohjan päälle mascaponejuustoa. Lisää vadelmat. Siivuta lakut ja lisää ne pizzaan. Paista noin 7-10 minuuttia ja lisää paistamisen jälkeen pizzan päälle tuoretta minttua.

Kommentit

    Näytä lisää