Kesäiset makkaraperunat

Kesäiset makkaraperunat valmistuvat helposti uunissa.
  • 60
  • 587/annos

Ainekset

1 kg
uusia perunoita
2 tl
kuivattua rosmariinia
1 tl
kuivattua timjamia
rouheaa merisuolaa
400 g
erilaisia nakkeja ja makkaroita
1 nippu
retiisiä
2
avomaankurkkua
Kastike
120 g
ranskankermaa
1 rkl
voimakasta sinappia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese perunat. Hiero niiden pintaan mausteet ja levitä uunipellille. Pilko nakit ja makkarat ja nosta pellille perunoiden kanssa. Paista, kunnes perunat ovat pehmeitä ja makkarat paistuneet. Pilko retiisit ja kurkku.

    Tarjoile makkaraperunat retiisien, kurkun ja ranskankerma-sinappikastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää