Kesäiset makkaraperunat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kesäiset makkaraperunat

Kesäiset makkaraperunat valmistuvat helposti uunissa.

7.7.2014 15:29
Valmistusaika60
Energia587/annos

Ainekset

  • 1 kg

    uusia perunoita

  • 2 tl

    kuivattua rosmariinia

  • 1 tl

    kuivattua timjamia

  • rouheaa merisuolaa

  • 400 g

    erilaisia nakkeja ja makkaroita

  • 1 nippu

    retiisiä

  • 2

    avomaankurkkua

  • <b>Kastike</b>

  • 120 g

    ranskankermaa

  • 1 rkl

    voimakasta sinappia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese perunat. Hiero niiden pintaan mausteet ja levitä uunipellille. Pilko nakit ja makkarat ja nosta pellille perunoiden kanssa. Paista, kunnes perunat ovat pehmeitä ja makkarat paistuneet. Pilko retiisit ja kurkku. Tarjoile makkaraperunat retiisien, kurkun ja ranskankerma-sinappikastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit