Kanapita

Täyttävä kanapita valmistuu käden käänteessä.
  • 20
  • 4 annosta
  • 345 kcal / annos

Ainekset

400 g
broilerinfileitä
suolaa, pippuria tai muita mausteita maun mukaan broilerille
4
pitaleipää
Täytteeksi
pala kaalia
2
porkkanaa
200 g
kermaviiliä
1 tl
currya
suolaa maun mukaan
1
sipuli

Valmistusohjeet

  1. Mausta broilerit ja paista ne kypsiksi.
  2. Raasta kaali ja porkkanat. Sekoita joukkoon puolet kermaviilistä, currymausteseos ja suola. Siivuta sipuli.
  3. Lämmitä pitaleivät ja täytä ne kaali-porkkanasalaatilla, broilerilla, sipulilla ja lopulla kermaviilillä. Voit tarjota lisänä halutessasi jalapeñoja.

Kommentit

    Näytä lisää