Kanapita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kanapita

Täyttävä kanapita valmistuu käden käänteessä.

14.7.2014 10:53
Määrä4 annosta
Valmistusaika20
Energia345 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    broilerinfileitä

  • suolaa, pippuria tai muita mausteita maun mukaan broilerille

  • 4

    pitaleipää

  • <b>Täytteeksi</b>

  • pala kaalia

  • 2

    porkkanaa

  • 200 g

    kermaviiliä

  • 1 tl

    currya

  • suolaa maun mukaan

  • 1

    sipuli

Valmistusohjeet

  1. Mausta broilerit ja paista ne kypsiksi.

  2. Raasta kaali ja porkkanat. Sekoita joukkoon puolet kermaviilistä, currymausteseos ja suola. Siivuta sipuli.

  3. Lämmitä pitaleivät ja täytä ne kaali-porkkanasalaatilla, broilerilla, sipulilla ja lopulla kermaviilillä. Voit tarjota lisänä halutessasi jalapeñoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit