Grillattu marmoriulkofilee

Grillattu marmoriulkofilee marinoidaan helppotekoisella kastikkeella.

17.7.2014 9:53
Määrä8-10 annosta
Valmistusaikayli 1 vrk
Energia245

Ainekset

  • 1 kg

    marmoriulkofilee

  • HELPPO MARINADI:

  • 1 dl

    soijakastiketta

  • 1 dl

    sweet chili -kastiketta

  • 1 dl

    limetin raastettu kuori ja puristettu mehu

  • mustapippuria

  • sormisuolaa lopuksi

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin aineet muovipussissa ja lisää liha kokonaisena pussiin. Sulje pussi huolellisesti ja nosta jääkaappiin vuorokaudeksi.

  2. Ota pussi huoneenlämpöön kaksi tuntia ennen grillausta. Ota liha pussista ja nosta grilliin. Laita lihaan lämpötilamittari keskelle lihaa.

  3. Grillaa pinta ja nosta sen jälkeen epäsuoralle lämmölle kunnes mittari näyttää noin 50-55 astetta.

  4. Anna fileen levätä leikkuulaudalla noin vartti ennen siivutusta. Siivuta ja tarjoile salaatin kanssa.

  5. Ripottele lopuksi sormisuolaa lihalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit