Raviolisalaatti

Raviolisalaatti saa makua pestosta.
  • 25
  • 4 annosta
  • 369

Ainekset

300 g
maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1
sitruuna
suolaa ja pippuria
250 g
kolmen juuston täyteravioleja (tuorepastaa)
2 rkl
välimeren tahnaa tai pestoa
1
paprika
1 ruukku
rucolaa
250 g
kirsikkatomaatteja

Valmistusohjeet

  1. Purista sitruunasta mehu ja raasta kuori. Laita broilerinsuikaleet marinoitumaan niihin hetkeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen desi keitinvettä. Jäähdytä pastaa vähän.
  3. Sekoita välimerentahna ja desilitra pastan keitinvettä sekoituskulhon pohjalla. Lisää pasta.
  4. Ruskista broilerinsuikaleet rypsiöljyssä paistinpannussa. Jäähdytä vähän. Lisää kypsä liha pastan joukkoon. Kuutioi paprika. Hienonna rucola. Puolita kirsikkatomaatit. Yhdistä aineet ja tarjoile.

Kommentit

    Näytä lisää