Raviolisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raviolisalaatti

Raviolisalaatti saa makua pestosta.

21.7.2014 9:01
Määrä4 annosta
Valmistusaika25
Energia369

Ainekset

  • 300 g

    maustamattomia broilerin fileesuikaleita

  • 1

    sitruuna

  • suolaa ja pippuria

  • 250 g

    kolmen juuston täyteravioleja (tuorepastaa)

  • 2 rkl

    välimeren tahnaa tai pestoa

  • 1

    paprika

  • 1 ruukku

    rucolaa

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

Valmistusohjeet

  1. Purista sitruunasta mehu ja raasta kuori. Laita broilerinsuikaleet marinoitumaan niihin hetkeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen desi keitinvettä. Jäähdytä pastaa vähän.

  3. Sekoita välimerentahna ja desilitra pastan keitinvettä sekoituskulhon pohjalla. Lisää pasta.

  4. Ruskista broilerinsuikaleet rypsiöljyssä paistinpannussa. Jäähdytä vähän. Lisää kypsä liha pastan joukkoon. Kuutioi paprika. Hienonna rucola. Puolita kirsikkatomaatit. Yhdistä aineet ja tarjoile.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit