Kesäkurpitsa-fenkolisosekeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kesäkurpitsa-fenkolisosekeitto

Kesäkurpitsa-fenkolisosekeitto sopii kevyeksi lounaaksi.

28.7.2014 9:35
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia319 kcal

Ainekset

  • 2

    kesäkurpitsaa

  • 1

    pieni fenkoli

  • 10 dl

    kasvislientä

  • pala purjoa tai kevätsipulia

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1

    sipuli

  • 1 tl

    kuivattua timjamia

  • 100 g

    yrttisulatejuustoa

  • KORISTELUUN:

  • raastettua kesäkurpitsaa

  • raastettua retiisiä

Valmistusohjeet

  1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Suikaloi purjo ja murskaa valkosipulinkynnet. Laita kaikki ainekset juustoa lukuun ottamatta kattilaan ja keitä, kunnes kesäkurpitsa on pehmeää.

  2. Lisää juusto, soseuta ja kuumenna. Lisää halutessasi suolaa. Koristele raastetulla kesäkurpitsalla ja retiisillä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit