Papusalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Papusalaatti

Valkoiset pavut ovat oiva proteiinin lähde ja tekee raikkaasta salaatista ruokaisamman.

28.7.2014 9:46
Määrä4 annosta
Valmistusaika10 min
Energia287 kcal

Ainekset

  • 300 g

    suuria valkoisia papuja tai papusekoitusta

  • 200 g

    verkko- tai vesimelonia

  • nippu kesäsipulia

  • pari nippua erilaisia lehtisalaatteja

  • 100 g

    säilöttyä grillattua paprikaa

  • 8-12

    kalamataoliivia

  • 30 g

    raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele pavut. Leikkaa melonista paloja palloraudalla tai veitsellä.

  2. Hienonna sipuli ja salaatit sekä pilko paprika. Yhdistä salaatiksi ja raasta päälle lopuksi parmesaania.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit