Piimä-kaurarieskat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Piimä-kaurarieskat

Piimä-kaurarieskoihin voi kätevästi hyödyntää aamupuuron jämät.

30.7.2014 12:54

Ainekset

  • 2 dl

    kaurapuuron jämiä

  • 1 dl

    piimää

  • 1

    muna

  • 2 ½-3 dl

    vehnäjauhoja

  • ½ tl

    ruokasoodaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita aineet taikinaksi puuhaarukalla ja painele pellille leivinpaperin päälle.

  2. Tee reikiä haarukalla taikinan pintaan. Paista noin 15-20 minuuttia, kunnes rieska on rapea pohjasta ja ruskistunut päältä.

  3. Tarjoile kuumana voin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit