Possunkylkeä ja omenasalaattia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Possunkylkeä ja omenasalaattia

Possunkyljen lisäkkeeksi sopii raikas omenasalaatti.

1.8.2014 9:54

Ainekset

  • 800 g

    possunkylkeä

  • 3 rkl

    karkeaa suolaa

  • 3 rkl

    sokeria

  • 2 rkl

    hunajaa

  • OMENASALAATTI

  • 1 rkl

    fenkolinsiemeniä

  • 1 rkl

    kuminansiemeniä

  • 1 rkl

    korianterinsiemeniä

  • 1 tl

    mustapippuria

  • 1 dl

    hunajaa

  • 1 dl

    omenasiideriä

  • 2 rkl

    omenaviinietikkaa

  • 1 tl

    suolaa

  • 2 kpl

    granny smith -omenaa

  • 50 g

    paahdettua saksanpähkinää

Valmistusohjeet

  1. Hiero suola, sokeri ja hunaja possunkyljen pintaan. Anna maustua yön yli. Huuhdo mausteet lihan pinnasta pois vedellä. Laita kylkipala uunivuokaan ja paahda 200-asteisessa uunissa 60 minuuttia. Laske uunin lämpötila 100-asteiseksi ja anna lihan hautua vielä tunnin ajan.

  2. Omenasalaatti: Paahda kuivamausteet ja murskaa ne morttelissa. Lisää hunajaa ja sekoita kastikkeeksi. Lisää lopuksi siideri, etikka ja suola. Leikkaa omena ohueksi suikaleeksi, murskaa pähkinät ja sekoita kulhossa joukkoon maustekastiketta sopivassa suhteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit