Juustopiirakka

Juustopiirakka on maukas tarjottava.
  • 1 t
  • 12
  • 191

Ainekset

200 g
Västerbottensost-juustoa
50 g
parmesaania tai pecorinoa
250 g
ricottajuustoa
1/2 dl
kermaa
3
munaa
50 g
sulatettua voita
1/2 dl
vehnäjauhoja
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Raasta Västerbottensost-juusto ja parmesaani. Sekoita ne ricottajuuston joukkoon.
  2. Yhdistä kerma, munat ja sulatettu voi. Kaada juustoseoksen joukkoon. Lisää jauhot ja pippuri. Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan. Kakkuvuoka, leipävuoka tai piirakkavuoka sopii hyvin. Paista noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ja tarjoile vähän jäähtyneenä tai huoneenlämpöisenä.

Kommentit

    Näytä lisää