Pinaatti-lohimunakas - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pinaatti-lohimunakas

Ruokaisa pinaatti-lohimunakas on helppo arkiruoka.

11.8.2014 11:09
Määrä4
Valmistusaika5 min
Energia409 kcal / annos

Ainekset

  • 100 g

    tuoretta pinaattia

  • 3 rkl

    voita

  • 8

    kananmunaa

  • suolaa ja mustapippuria

  • 100 g

    juustoraastetta

  • Lisäksi:

  • 300 g

    kylmäsavu- tai graavilohisiivuja

  • ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Huuhdo pinaatit ja leikkaa lehtiruodit pois. Tee munakas kahdessa osassa. Kuullota puolet pinaatista ja voissa pannulla. Riko kananmunat kulhoon. Lisää suola ja pippuri. Vatkaa rakenne rikki.

  2. Valmista munakas kahdessa osassa. Kaada puolet massasta pannulle. Sekoita massaa puuhaarukalla pannun pohjaa myöden, kunnes se rupeaa hyytymään. Heiluttele pannua levyllä, ettei munakas tartu pohjaan. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja puolet lohisiivuista. Käännä munakkaan toinen puoli toisen päälle ja liuta lautaselle. Leikkaa kahtia ja tarjoile. Valmista loput munakkaasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit