Pinaatti-lohimunakas

Ruokaisa pinaatti-lohimunakas on helppo arkiruoka.
  • 5 min
  • 4
  • 409 kcal / annos

Ainekset

100 g
tuoretta pinaattia
3 rkl
voita
8
kananmunaa
suolaa ja mustapippuria
100 g
juustoraastetta
Lisäksi:
300 g
kylmäsavu- tai graavilohisiivuja
ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Huuhdo pinaatit ja leikkaa lehtiruodit pois.

    Tee munakas kahdessa osassa. Kuullota puolet pinaatista ja voissa pannulla.

    Riko kananmunat kulhoon. Lisää suola ja pippuri. Vatkaa
    rakenne rikki.
  2. Valmista munakas kahdessa osassa.

    Kaada puolet massasta pannulle. Sekoita massaa puuhaarukalla pannun pohjaa myöden, kunnes se rupeaa hyytymään. Heiluttele pannua levyllä, ettei munakas tartu
    pohjaan.

    Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja puolet lohisiivuista. Käännä munakkaan toinen puoli toisen päälle ja liuta lautaselle. Leikkaa kahtia ja tarjoile.

    Valmista loput munakkaasta.

Kommentit

    Näytä lisää