Ainekset
200 g
riisinuudeleita tai basmatiriisiä
2
porkkanaa
1
kesäkurpitsa
5
retiisiä
200 g
säilyke- tai tuoremangoa
2-4
sydänsalaattia (riippuen niiden koosta)
kesäsipulia varsineen
2
chiliä
300 g
maustettua tofua tai broilerisuikaleita
yrttejä
Kastike:
3 rkl
soijakastiketta
3 rkl
sweet chili -kastiketta
3 rkl
kylmää vettä
2
kesäsipulin vartta
2 rkl
seesaminsiemeniä
Valmistusohjeet
Keitä riisinuudelit tai riisi. Suikaloi porkkanat, kesäkurpitsat, retiisit ja mango ohuiksi suikaleiksi. Irrota salaatti kupeiksi. Hienonna kesäsipuli, chili ja murusta tofu tai paista broileri kypsäksi ja hienonna yrtit. Ravista kastikkeen aineet purkissa. Kokoa suikaloidut vihannekset salaattikuppeihin, ripottele päälle loput aineet ja pirskottele päälle kastiketta.