Salaattiwrapit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Salaattiwrapit

Raikkaisiin salaattiwrappeihin voi koota oman mielen mukaan lihaa ja kasviksia. Myös keitetty riisi tekee niistä ruokaisammat.

11.8.2014 11:26
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min
Energia311 kcal / annos

Ainekset

  • 200 g

    riisinuudeleita tai basmatiriisiä

  • 2

    porkkanaa

  • 1

    kesäkurpitsa

  • 5

    retiisiä

  • 200 g

    säilyke- tai tuoremangoa

  • 2-4

    sydänsalaattia (riippuen niiden koosta)

  • kesäsipulia varsineen

  • 2

    chiliä

  • 300 g

    maustettua tofua tai broilerisuikaleita

  • yrttejä

  • Kastike:

  • 3 rkl

    soijakastiketta

  • 3 rkl

    sweet chili -kastiketta

  • 3 rkl

    kylmää vettä

  • 2

    kesäsipulin vartta

  • 2 rkl

    seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisinuudelit tai riisi. Suikaloi porkkanat, kesäkurpitsat, retiisit ja mango ohuiksi suikaleiksi. Irrota salaatti kupeiksi. Hienonna kesäsipuli, chili ja murusta tofu tai paista broileri kypsäksi ja hienonna yrtit. Ravista kastikkeen aineet purkissa. Kokoa suikaloidut vihannekset salaattikuppeihin, ripottele päälle loput aineet ja pirskottele päälle kastiketta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit