Reseptit

Kesäkurpitsapasta kikhernekastikkeella

Unohda turhat hiilarit ja sorvaa kesäkurpitsasta suikaletta. Sitä voi käyttää pastan tapaan erilaisten kastikkeiden kanssa. Tässä reseptissä kesäkurpitsapasta ja kikhernekastike solmivat herkullisen liiton.
  • 10 min
  • 4 annosta
  • 258 kcal / annos

Ainekset

2
isoa kesäkurpitsaa
Kastike:
300 g
kypsiä huuhdeltuja kikherneitä
1
kypsä avokado
1
sitruunan mehu
1 rkl
oliivi- tai avokadoöljyä
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
hunajaa
2 rkl
soijakastiketta
suolaa ja pippuria
vettä
parmesaanijuustoraastetta
Koristeeksi:
chilihiutaleita ja seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi kesäkurpitsat vihannessorvilla tai kuorimaveitsellä haluamaasi muotoon.

    Sekoita kastikkeen ainekset tehosekoittimessa. Lisää vettä tarpeen mukaan, niin että kastikeesta tulee pehmeää.

    Ryöppää kesäkurpitsat nopeasti. Tarjoile kastikkeen kanssa ja koristele annokset.

Kommentit

    Näytä lisää