Rydbergin pihvi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rydbergin pihvi

Tomi Björckin simppelissä menussa mennään makumatkalle naapuriimme Ruotsiin. Alkupalaksi Rydbergin pihville kannattaa kokeilla lohirilletteä.

12.8.2014 16:11
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 400 g

    härän sisäfileetä

  • 500 g

    ruokaperunaa

  • 1

    keltasipuli

  • 50 g

    voita

  • suolaa, pippuria

  • Tarjolle:

  • paistettuja munia

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä niitä pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi ja jätä sivuun. Hienonna sipuli, leikkaa liha kuutioiksi. Kuullota sipuli voissa. Siirrä myös sivuun odottamaan.

  2. Paista perunat voissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi, lisää sitten pannuun kuullotetut sipulit. Laita kasvikset toiseen astiaan odottamaan. Paista kuumassa pannussa rypsiöljyssä lihakuutiot mediumiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile paistettujen kananmunien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit