Rydbergin pihvi

Tomi Björckin simppelissä menussa mennään makumatkalle naapuriimme Ruotsiin. Alkupalaksi Rydbergin pihville kannattaa kokeilla lohirilletteä.
  • 30 min
  • 4 annosta

Ainekset

400 g
härän sisäfileetä
500 g
ruokaperunaa
1
keltasipuli
50 g
voita
suolaa, pippuria
Tarjolle:
paistettuja munia

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä niitä pari minuuttia suolalla
    maustetussa vedessä. Siivilöi ja jätä sivuun.

    Hienonna sipuli, leikkaa liha kuutioiksi. Kuullota sipuli voissa. Siirrä myös sivuun odottamaan.
  2. Paista perunat voissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi, lisää sitten pannuun kuullotetut sipulit. Laita kasvikset toiseen astiaan odottamaan.

    Paista kuumassa pannussa rypsiöljyssä lihakuutiot mediumiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Tarjoile paistettujen kananmunien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää