Kermainen chorizopasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kermainen chorizopasta

Kermainen chorizopasta on maukas yhdistelmä tulisuutta ja kermaisuutta.

21.8.2014 9:17
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min
Energia720 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    chorizomakkaraa tai muuta mausteista makkaraa

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 3 dl

    ruokakermaa (maustettua tai maustamatonta 5%)

  • 135 g:n

    purkki paprika-tomaatti Välimerentahnaa, pieni Pirkka-lasipurkki

  • mustapippuria

  • 400 g

    fusillipastaa

Valmistusohjeet

  1. Irrota makkarasta kuori ja pilko makkara pieniksi kuutioiksi. Kuullota makkaraa pannulla, kunnes se rupeaa vähän ruskistumaan. Älä lisää rasvaa pannulle, sillä makkara on rasvaista. Hienonna sipuli ja valkosipuli, lisää ne pannulle. Jatka kuullotusta, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Sekoita tahna kermaan ja kaada pannulle. Kuumenna kiehuvaksi, mausta pippurilla ja tarjoile keitetyn pastan kanssa. Jos haluat kevyemmän version, korvaa kerma tomaattimurskalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit