Caponata - Reseptit - Ilta-Sanomat

Caponata

Caponata on maukas italialainen vihannesmuhennos, joka maistuu sellaisenaan tai vaikka kylmänä leivän päällä.

21.8.2014 9:23
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min
Energia250 kcal / annos

Ainekset

  • 4 rkl

    oliiviöljyä

  • 2

    munakoisoa

  • 1 rkl

    kuivattua oreganoa

  • suolaa ja mustapippuria

  • 1

    iso punasipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 2 dl

    vihreitä oliiveja

  • 2 rkl

    tummaa balsamiviinietikkaa

  • 2 dl

    tomaattimurskaa tai kuutioituja tomaatteja

  • nippu sileälehtistä persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Lohko munakoiso kuutioiksi. Paista runsaassa öljyssä kauniin ruskeaksi. Lisää pannulle mausteet, siivutettu sipuli ja valkosipuli. Paista hetken aikaa ja lisää kaprikset, oliivit ja balsamico. Kuumenna nopeasti ja lisää tomaatit. Kuullota hetki. Lisää lopuksi hienonnettua persiljaa ja tarjoile caponata maalaisleivän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit