Linssi-hernepihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Linssi-hernepihvit

Proteiinipitoiset linssi-hernepihvit ovat maukkaita. Tarjoile ne sitruunaisen jogurttikastikkeen kanssa.

21.8.2014 9:27
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 t
Energia439 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    kuorittua ja rouhittua hernerouhetta (esim. Milletti)

  • kasvislientä

  • 3 dl

    punaisia linssejä

  • kasvislientä

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • ½ dl

    hienonnettua korianteria

  • 2

    kananmunaa

  • 2 rkl

    perunajauhoja

  • 1 rkl

    garam masala -mausteseosta

  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Keitä 3 ½ dl kasvislientä ja kaada kiehuva neste hernerouheen päälle sekoituskulhoon. Anna pehmentyä noin 45 minuuttia. Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin. Raasta sipuli ja hienonna valkosipuli sekä korianteri. Yhdistä kaikki aineet ja anna taikinan turvota puolisen tuntia ennen paistamista. Paista pienellä lettupannulla öljyssä pieniä pihvejä. Paista pihvejä miedolla lämmöllä noin 4-5 min per puoli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit