Fenkolisalaatti

Raikas fenkolisalaatti saa seurakseen rapeita pinjansiemeniä ja manteleita.

22.8.2014 12:24
Määrä4 annosta
Valmistusaika10 min

Ainekset

  • 1 dl

    paahdettuja pinjansiemeniä ja kuorellisia manteleita

  • 3

    pientä fenkolia

  • 2

    varsiselleriä

  • 1

    sitruunan raastettu kuori ja mehu

  • laadukasta oliiviöljyä

  • ruususuolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Paahda pinjansiemenet ja mantelit kuumalla ja kuivalla pannulla. Siirrä sivuun odottamaan. Siivuta fenkolit ohuiksi siivuiksi. Hienonna tillimäiset lehdet. Siivuta selleri ohuiksi siivuiksi. Yhdistä vihannekset ja sekoita joukkoon sitruunankuorta, -mehua, oliiviöljyä sekä suola ja pippuri. Ripottele salaatin päälle paahdettuja pinjansiemeniä ja manteleita.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit