Pikkelöity fenkoli - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pikkelöity fenkoli

Tähtianis maustaa säilötyn fenkolin.

22.8.2014 13:50
Määrä10 annosta
Valmistusaika1 vko

Ainekset

  • 2

    isoa fenkolia

  • 1

    sitruuna

  • 2 dl

    valkoviinietikkaa

  • ½ dl

    vettä

  • 1 rkl

    merisuolaa

  • 3 rkl

    sokeria

  • 6

    tähtianista

  • ½ dl

    oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Siivuta fenkoli ohuiksi siivuiksi. Raasta sitruunan kuori kattilaan. Lisää kattilaan etikka, vesi, merisuola, sokeri ja tähtianikset. Kiehauta ja sekoittele kunnes sokeri ja suola ovat liuenneet. Laita fenkolit purkkiin ja kaada liemi päälle. Lorauta päälle oliiviöljyä. Sulje purkki tiiviisti ja nosta se jääkaappiin. Fenkolit ovat syötäviä viikon kuluttua valmistuksesta, mutta säilyvät hyvin useita kuukausia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit