Reseptit
Kaali-jauhelihakeitto

Kaali-jauhelihakeitto
Edulliset kaaliruoat maistuvat arkena. Maukas kaali-jauhelihakeitto sopii hyvin syksyyn.
- 45 min
- 4 annosta
- 338 kcal / annos
Ainekset
- 1
- iso sipuli
- 400 g
- jauhelihaa
- 2 rkl
- öljyä
- 2 tl
- meiramia
- 2 tl
- timjamia
- suolaa ja mustapippuria
- 800 g
- valko- tai savoijinkaalia
- 2 dl
- spelttihelmiä tai ohraa
- 1 ½ l
- kasvislientä
Valmistusohjeet
- Hienonna sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa isossa kasarissa. Mausta. Lisää suikaloidut kaalit ja jatka kuullotusta hetken aikaa.
- Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja lisää kattilaan paistos sekä spelttihelmet.
Keitä, kunnes spelttihelmet ovat pehmeitä. Tarjoile heti.
- sianliha
- kasvis
- Jauheliha
- Naudanliha
- Liha
- Pääruoka
- Keitto
- Arkiruoka
- Kevät
- suomalainen ruoka
- Syksy
- Vihannekset
Kommentit
Näytä lisää