Herne-katkarapupasta

Nopea arkipasta valmistuu pakastekatkaravuista ja -herneistä.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 655 kcal / annos

Ainekset

400 g
pastaa
1
sipuli
2 rkl
öljyä
150 g
herneitä
½
sitruunan raastettu kuori
120 g
ranskankermaa
2 dl
kermaa
nippu minttua tai sitruuna verbena -yrttiä
mustapippuria ja suolaa
200 g
kypsiä ja sulatettuja katkarapuja tai jokiravunpyrstöjä

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
    Hienonna sipuli ja kuullota sitä hetki kasarissa. Lisää herneet ja kuullota hetki. Lisää sitruunankuori, ranskankerma, kerma ja
    mausteet. Kuumenna nopeasti ja lisää katkaravut. Kuumenna ja tarjoile valutetun pastan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää