Herne-katkarapupasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Herne-katkarapupasta

Nopea arkipasta valmistuu pakastekatkaravuista ja -herneistä.

2.9.2014 12:06
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia655 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    pastaa

  • 1

    sipuli

  • 2 rkl

    öljyä

  • 150 g

    herneitä

  • ½

    sitruunan raastettu kuori

  • 120 g

    ranskankermaa

  • 2 dl

    kermaa

  • nippu minttua tai sitruuna verbena -yrttiä

  • mustapippuria ja suolaa

  • 200 g

    kypsiä ja sulatettuja katkarapuja tai jokiravunpyrstöjä

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna sipuli ja kuullota sitä hetki kasarissa. Lisää herneet ja kuullota hetki. Lisää sitruunankuori, ranskankerma, kerma ja mausteet. Kuumenna nopeasti ja lisää katkaravut. Kuumenna ja tarjoile valutetun pastan kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit