Vesimeloni-kimchisalaatti

Tulinen kimchi saa arvoisensa lisukkeen paahdetusta, makeasta vesimelonista.
  • 15 min
  • 4 annosta

Ainekset

½
pieni kivetön vesimeloni
200 g
valmista kimchiä (hapattamalla valmistettua tulista kiinankaalia)
saa aasialaisia elintarvikkeita myyvistä liikkeistä
2 rkl
valkoisia seesaminsiemeniä
2 rkl
mustia seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa vesimeloni siivuiksi. Paahda siivut molemmilta puolilta parilalla tai grillissä. Nosta kimchi tarjoiluastiaan ja nostele vesimelonisiivut salaatin päälle.

    Paahda seesaminsiemeniä hetki kuivalla pannulla. Ripottele ne salaatin päälle.

    Tarjoile sellaisenaan tai paistetun kalan tai lihan lisukkeena.

Kommentit

    Näytä lisää