Taskurapu-riisipaperirullat & makea chilimajoneesi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Taskurapu-riisipaperirullat & makea chilimajoneesi

Tomi Björckin riisipaperirulliin laitetaan taskurapua ja runsaasti vihanneksia.

3.9.2014 10:49

Ainekset

  • 4

    riisipaperia

  • 4

    pehmeäkuorista taskurapua

  • ½ dl

    kalakastiketta

  • 1 dl

    tapiokajauhoja

  • muutama lehti thaibasilikaa

  • muutama lehti minttua

  • 4

    shisolehteä

  • 1 dl

    kypsää somennuudelia

  • 1/3

    pala kurkkua

  • pala porkkanaa

  • 4

    salaatinlehteä

  • 2 rkl

    majoneesia

  • Makea chilimajoneesi:

  • 1 rkl

    makeaa chilikastiketta

  • ½ dl

    majoneesia

  • 1/4

    limetin mehua

Valmistusohjeet

  1. Halkaise ja poista ravuista sisälmykset. Dippaa kalakastikkeessa, pyörittele tapiocajauhoissa ja syväpaista 180-asteisessa öljyssä 3-4 minuuttia. Nosta talouspaperille kuivumaan. Suikaloi kurkku ja porkkana. Liota riisipapereita hanakuumassa vedessä noin 20-30 sekuntia. Levitä keittiöpyyhe pöydälle ja asettele riisipaperit varovasti vierekkäin. Laita salaatinlehti keskelle riisipaperia ja ala kasata. Laita ensin shisolehti, sitten nuudelia, pehmeäkuorista taskurapua, kurkkua ja porkkanaa. Laita vielä lusikankärjellinen majoneesia ja lopuksi yrtit. Taita reunat keskelle ja rullaa tiiviiksi.

  2. Tee majoneesi. Sekoita kaikki aineet sekaisin. Tarjoile taskurapurullien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit